Zonguldak hakemlerinden 1 yıldız daha kaydı. 18 yıldır aralıksız olarak Zonguldak'ta hakem olarak hizmet eden, Hakemlik hayatında sayısız müsabaka yöneten, Metin Doğan jübile yaptı.

Kozlu Sahasın'da saat 15:00'da oynanan U19 Türkiye Şampiyonası Play-Off müsabakasında Gazi Mahallespor-Güneşspor maçını yardımcalır Esra Arıkboğa ve Davut Can Çubukçu ile birlikte yöneten Metin Doğan hakemlik kariyerine bu maçla birlikte nokta koydu.

Hakemlik hayatının en duygusal müsabakasına çıkacak olan Metin Doğan'a TFFHGD Zonguldak Şubesi tarafından düzenlenen törenle plaket ve çiçek takdim edildi. Törene, TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya, İl hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, dernek yönetim kurulu üyeleri ve gözlemciler, ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç katıldı.

ATIŞ: "BANA PLALET ALMAK NASİP OLMADI"

Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış Metin Doğan'a plaket takdimi sırasında "Her zaman içimde duygu vardı ve inşallah bir gün hakemliği bırakan bir hakeme plaket takdim etmek bana nasip olur demiştim. Ben böyle bir plaket alamadım ama Metin Hocam siz çok şanslı bir hakemsiniz. Bu plaketi TFFHGD Zonguldak Şubesi adına size takdim ediyorum. Hayatında başarılar diliyorum" dedi.

KAYA "DOĞAN AMATÖRÜN FİFA'SIDIR"

TFFHGD Zonguldak şube Başkanı Ümit Kaya ise Doğan'a çiçek takdim ederek "Metin hocam bizim için amatörün FİFA'sıdır. Kendisine Zonguldak futbolunda ve hakemlik camiasına büyük katkıları vardır. Kendisini bundan sonra da camiamızda gözlemci olarak görmek istiyoruz. Hayatında başarılar diliyorum" dedi.

DOĞAN: "BENİ ONURE ETTİNİZ"

Hakemliğe son noktayı koyarak jübile yapan Metin Doğan ise "Dernek başkanım ve kurul başkanımın bana göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Beni onure ettiniz. Hayatımın en anlamlı günlerinden birisini yaşadım. 18 yıldır bu camiaya hizmet verdim. İnşallah katkı sağlamışımdır. Bundan sonraki hakem arkadaşlarıma da başarılar diliyorum" dedi.

Daha sonra Metin Doğan ve triyosuyunun yanı sıra TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya, İl hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, dernek yönetim kurulu üyeleri ve gözlemciler hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Pusula Gazetesi