Zonguldak'ta yeni kurulan AltıpassporKulübü, alt yapı çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor. Futbol Antrenörü Selim Oral'ın oluşturduğu alt yapı kulübü, çalışmalarına Fener Sentetik Saha'da devam ediyor.

Zonguldak'ta yeni yıldızların keşfedilmesi ve bu yıldız adaylarının önce Zonguldak futboluna, ardından Türk futboluna kazandırılması açısından büyük bir sorumluluk taşıyan ve Türk futboluna hizmet eden Antrenör Selim Oral, tüm mesaisini yeni yıldız adaylarına ayırıyor.

Henüz keşfedilmemiş, spor ve futbolla yeni tanışan miniklere futbolun temel kurallarını öğreten, ardından oyun kurallarını öğreten Selim Oral, daha sonra futbolun inceliklerini, teknik ve taktiksel olarak minik futbolcuların gelişimlerini sağlıyor.

Ciddi ve disiplinli çalışmalarına yaz-kış demeden devam eden Antrenör Selim Oral, iyi bir alt yapının yanı sıra gençlere sosyal medyadan uzak tutup, hem spor yapmalarını sağlıyor, çocukların geleceklerine ışık tutuyor.

Buradan yetişen sporcular ise, aldıkları iyi bir alt yapı eğitiminin yanı sıra Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" sözüne uygun eğitimler alarak bu mantıkla yetişiyorlar.

Kötü alışkanlıklardan uzak, geleceğe umutla bakan gençleri yetiştirerek onlara büyük emek veren Antrenör Selim Oral da, örnek bir projeye imza atarak çocuklara yatırım yapıyor, onları geleceğe hazırlıyor.

"YENİ YETENEKLER KEŞFEDİYORUZ"

Antrenör Selim Oral, "Yeni sezonda çok güzel projelerimiz var. Kulübümüzü kısa zaman içerisinde açmamıza rağmen 80'e yakın sporcuyu bünyemize kattık. Amacımız yeni yetenekler keşfederek Türk futboluna hizmet etmek. Güzel bir atmosfer yakaladık. Bu süreçte Varol Yılmaz hocamızda bizleri yalnız bırakmadı. İnşallah onunla beraber güzel işler yapacağız. Amacımız, diğer kulüpler gibi kendi yağımızda kavrularak, oyuncuların bir yerlere gelmesinde fayda sağlamak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi