Özellikle renkler ve simetri göz önüne alınarak bu seçimlerin yapılması gerekmektedir. Fiziksel özellikler göz önünde bulundurularak seçilen mücevherler her zaman için daha hoş durmakta ve bu yüzden de insanlar tarafından daha fazla tercih edilmektedir. Örneğin buğday tenli veya esmerler için ağırlıklı olarak gül rengine yakın tasarımlar ve aynı zamanda da pırlantalı tasarımlar daha fazla ön plana çıkmaktadır. Yuvarlak olabileceği gibi aynı zamanda da çiçek formlu küpeler ile birlikte kombin edilebilecek altın kolye modelini sizin için daha uygun olacaktır.

Altın Kolye Seçerken Fiziğin Önemi

Burada asıl önemli olan şey sizlerin daha rahat kombinleyebileceğiniz ve kullanımında herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınız bir kolyeyi seçmektir. Aslında takı ve aksesuar için önemli olan şey vücudun ve fiziğin durumudur. Örneğin boynunuzun boşluk durumu bile büyük bir önem arz etmektedir. Bu yüzden altın kolye modelleri seçerken fiziğinizde önemlidir. Modaya uygun olarak insanlar ağırlıklı olarak düz modelleri tercih etmektedir. Yani düz modeller derken özellikle ucuna takılacak kolye ucuyla değiştirilebilecek modeller tercih etmektedir. Bunun sebebi de aslında daha rahat bir şekilde kombin yapılabilmesi veya farklı şekillerde kullanılabilmesidir.

Altın Kolye Modelleri Ve Seçimi

Hangi kolye modelini tercih etmeliyim diye soracak olursanız kolye ucu değiştirilebilen kolye modellerini tercih etmeniz doğru olacaktır, bu sayede kolayca kombin yapabilirsiniz. Aynı zamanda da kolye modelleri arasında bulunan özellikle çok şık veya çok kalın ve daha tarz modeller de bulunuyor. Burada tabii ki seçim size kalmış bulunuyor. Ancak özellikle boyun kısmı burada çok büyük önem arz etmekte. Altın kolye tercihi yaparken kısa boyunlu bayanlar için en doğru tercih hiç kuşku yok ki kalın kolye tercihlerine ulaşmak olmaktadır. Uzun boyunlu bayanlar için ise daha çok ince tasarımlı ve kolye uçlu modeller ideal olacaktır.

Önerilerimizi dikkate alarak Assos Pırlanta'dan her zevke uygun özel olarak tasarlanmış altın kolye modellerini tercih edebilirsiniz.

Editör: Pusula Gazetesi