14-18 Şubat 2018 tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen Okullararası Futsal Türkiye Şampiyonası'nın finali Site Spor Salonu'nda Pazar günü oynanan final maçlarıyla sona erdi. 16 takımın mücadele ettiği Şampiyonada müsabakalar sonucunda kızlar takımında Kocaeli Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi ile erkekler takımında Antalya Kepez Atatürk Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu oldular.
Şampiyon takımlara ödüllerini Zonguldak Valisi Ahmet Çınar ve Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı verdi. 13-21 Mart 2018 tarihleri arasında İsrail'in Ramat-Gan kentinde yapılacak olan ISF Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonasında 16 Ülkeden 26 Kız ve Erkek takımı Dünya Şampiyonluğu için yarışacak. 12-18 Şubat 2018 tarihinde yapılan okullar arası Türkiye Futsal Şampiyonası'nın şampiyon iki takımı da Türkiye'yi İsrail'de temsil edecek.

YÜKSEL: "ORGANİZASYONDAN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK"

Zonguldak Gençlik Hizmtetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel organizasyondan alınlarının akıyla çıktıklarını belirterek tüm takımların Zonguldak'tan memnun ayrıldığını söyledi. Yüksel "Bu organizasyonun ilimize alınması için gayret sarfettiğimiz günden bu yana, ekip arkadaşlarımızla beraber güzel bir çalışma içerisine girdik. Zonguldak'ın iyi yerlere gelebilmesi için bir çalışma programı yapıldı arkadaşlarımızla birlikte. Organizasyonumuz sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Takımlarımızdan geri dönen tepkilerde çok güzel. Türkiye'de böyle bir programın yapılmadığı yönünde. Uluslararası bir organizasyon tadında olduğu şeklinde olumlu dönüşler oldu. İlimiz adına çok güzel bir şey. Bundan sonraki ilk hedefimizde ilimize uluslararası bir organizasyon alabilmek. Bunu da yaparsak ilimiz adına çok güzel şeyler yapmış olacağız.

Sayın Valimizin ve diğer idari amirlerimizin aramızda bulunup bize destek vermeleri bizim daha iyi işler yapmamız adına destekler nitelikte oluyor. Bizde elimizden gelen çabayı göstererek, üst düzey seviyede çalışmalarımızı yaparak kurumumuzu ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek adına faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz.

Buradaki Şampiyona'da başarılı olan takımlar İsrail'de ülkemizi temsil edecekler. Bizim ümidimiz bayrağımızı orada en iyi şekilde dalgalandırmaları yönünde. Bunda da başarılı olacaklarına inanıyorum. Hem kız hem erkek takımı çok iyilerdi. Güzel mücadele ettiler. Organizasyonda bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: Pusula Gazetesi