Birinci Amatör Küme ekiplerinden Polisgücüspor yeni yapılanmaya gidiyor. Yeni sezonda iddialı bir kadro oluşturarak Amatör Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen Polisgücüspor Başkanlık koltuğuna iddialı bir ismi getirdi. Kırmızı-Beyazlı takım Almanya'da yaşayan yurt dışında ve Zonguldak'ta iş yapan gurbetçi işadamı Mete Gök'ü başkanlığa getirdi.

SİNAN KILIÇ SÖZLEŞME YENİLEDİ

Başkan Mete Gök, ilk olarak Polisgücüspor'da bir çok başarılara imza atan antrenör Sinan Kılıç'la yeni sözleşme imzaladı. Kılıç, Polisgücüspor kulüp binasında düzenlenen törenle sözleşmeyi imzaladı.

İYİ KADRO KADRO VE YAPILANMA İLE HEDEF ŞAMPİYONLUK

Polisgücüspor yeni kulüp başkanı Mete Gök, yeni yapılanma ile ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi: ''Zonguldak ve Almanya'da iş yapıyorum. Bende buralıyım. Polisgücüspor şehrimizin amatör takımlarından biri. Bizlerde sporun ve sporcunun yanında olarak takımımıza sahip çıkmak istedik. Onların sonuna kadar arkasındayım. Maddi ve manevi destek vermeye hazırım. Yeterki başarılı olsunlar. Sinan hocamı da zaten tanıyorum. Başarılı bir hoca. İnşallah seneye güçlü bir kadro ile ligin tozunu attıracak. Hedefim Polisgücüspor'u yeniden Süper Lig'e çıkarmak yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak her türlü fedakarlığı yapacağız" dedi.