Almanya'nın Hamburg şehrinde Bezirksliga Süd Ligi'nde mücadele eden Zonguldakspor Hamburg'un genel kurulu yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. İki listenin yarıştığı genel kurulda, mevcut başkan Mustafa Armağan oy çokluğu ile yeniden başkan seçildi.

ARMAĞAN: "MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK"

Yeniden başkan seçilen Mustafa Armağan, eski yönetim kurulu üyelerinin bu güne kadar vermiş oldukları emeklere ve genel kurula katılanlara teşekkür etti. Genel kurul sonrasında açıklama yapan Başkan Mustafa Armağan, ''Zonguldakspor Hamburg olarak ligde aynı tempo ile mücadeleye devam edeceğiz. Taraftarflarımız bizleri dün olduğu gibi, bundan sonra da yalnız bırakmamasın. Futbol pahalı bir sektör, bölgedeki futbol sever işadamlarından destek vermesi bizi daha da güçlü kılacaktır. Almanya'da Zonguldakspor'un adını yaşatarak, bir nebzede olsa Almanya'daki hemşehrilerimize Zonguldakspor sevgisi aşılamaya çalışıyoruz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile canla başla çalışıyoruz '' dedi.

Yeni Yönetim Kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu:

Mustafa Armağan (Başkan), Serkan Köse (İkinci Başkan ), Erhan Süyer (Spor Koordinatörü) Mücahid Karakoç (Sponsor Sorumlusu), Sabri Kiremitci (Üye İlişkileri ve Saha Sorumlusu), Cansu Armağan (Mali İşler ve Sosyal Faaliyetler Sorumlusu), Tuğba Çakmak (Sayman ve Sosyal Faaliyetler Sorumlusu) Yüksel Gökmen (Yeni Yedek Üye).

Editör: Pusula Gazetesi