Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Tığ'ın bir gurup gazeteci ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne giderek Zonguldaklı Başdanışman Saadet Oruç'u ziyaret etmesi Demir ailesinin yönetimindeki Yeni Adım Gazetesini rahatsız etti.

Akla ziyan ifadelerle yazılan haberde sanki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde güvenlik zafiyeti varmış gibi bir algı yaratan Yeni Adım Gazetesi, Külliye ziyaretine davet edilmemesinin acısını Ali Rıza Tığ'dan çıkardı.

Zonguldak'ın en çok okunan gazete ve internet sitesinin sahibi Ali Rıza Tığ ise Yeni Adım Gazetesi'ne adli sicil belgesiyle yanıt verdi. Tığ, "Bu saldırının hesabı adalet önünde görülecektir. Nereye gireceğimi Yeni Adım'a yada Demir ailesine soracak değilim" dedi.

Ali Rıza Tığ, "Devletin Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğü'nden 01.06.2018 tarihi itibariyle aldığım belge adli sicil kaydımın olmadığını gösteriyor. Cumhurbaşkanlığı, Külliye'ye kimin girip kimin girmeyeceğini Yeni Adım'a soracak değil ya! Yeni Adım Zonguldak'ın sicil amiri mi?" şeklinde konuştu.

İŞTE ALİ RIZA TIĞ'IN ADLİ SİCİL VE İSTETİSTİK

GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ALDIĞI ADLİ SİCİL KAYDI BELGESİ

Editör: Pusula Gazetesi