Zonguldak Valisi Ahmet Çınar'ın görevden aldırılmaya çalışıldığı yönünde iddialar kamuoyunda köpürtülmeye çalışılıyor.

Birileri, 'Vali Ahmet Çınar'ı aldırmaya çalışanlar' var algısı yaratıp, onu savunmaya çalışıyorlar. Mutlaka bir çıkar hesabı yapıyorlar. Bu işin arkasında nitelikli dolandırıcıların olduğu kesin!

Şimdi şöyle bir geriye gidin! Hüseyin Özbakır, Ak Parti Zonguldak Milletvekili idi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakın idi. MKYK bişeysi idi. Disiplin kurulu bişeysiydi. Ali Kaban'ı aldıramadı. Kaban Malatya Valisi oldu.

Gelelim bugüne. Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar'ın Vali Ahmet Çınar ile sorunları yok. İl Başkan Zeki Tosun ile Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan'da Vali Bey'i seviyorlar.

Peki Vali Ahmet Çınar'ı aldırmaya çalışan kim? Biri baseninden bir şey uydurmuş, diğerleri o dona lastik olmuş. Çok net bir şekilde ifade edelim ki, Zonguldak'ta Vali Ahmet Çınar'ı görevden aldırmak isteyen de yok, o güçte biri yok.

Hemen hatırlatalım... Zonguldak Valiliği'nden aldırılmak istenen Ali Kaban, Malatya gibi bir büyükşehire Vali oldu. Onu aldırmak isteyen Hüseyin Özbakır milletvekili listesine alınmadı. Siyasi mevta oldu. Gerisini siz düşünün...

Bir şey daha var. Baseninden uyduranların iddiasına göre Vali Ahmet Çınar'ı görevden aldırmak isteyenler var. Ama bu durumdan Vali Ahmet Çınar'ın haberi yok. Sayın Vali de kendisini kimin görevden aldırmak istediğini merak ediyor!

Özetle, delinin biri (Nitelikli dolandırıcı) kuyuya bir taş attırmış, kendini akıllı sanan 40 tişi o taşın arkasından kuyuya atlamış. Toprak atalım, konu kapansın!

-

Editör: Pusula Gazetesi