--ÖZEL İÇERİK--

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 30 Haziran' da olağanüstü yapılacak kongrede aday olmaya hazırlanan Alaattin Toros, aday olamayacak.

Kendisinin yerine Engin Kızılkan'ın aday olacağını belirten Toros, Vergisi Dairesi Başkanı Rafet Akgün ve Osman Köksal Bahar'ın kendisine kumpas kurduğunu belirtti.

Alaattin Toros, konuyla ilgili Pusula'ya şu açıklamayı yaptı; "2014'te aday oldum. 2018'de aday oldum. Seçimi iptal ettiren benim. Bana kumpas kuruldu. Kumpası kuranlardan bir tanesi Vergi Dairesi Başkanı Refik Akgün'dür. Bu işin içinde Osman Bahar'da var. Yürütmeyi durdurma kararı verilmiş. İptal olmuş seçim. Bunların yok hükme bir yazı yazma yetkileri yok. Aday olarak Engin Kızılkan çıkıyor. Engin Kızılkan'ın arkasındayım. Destekliyorum sonuna kadar."

Kongrede aday olacak olan Engin Kızılkan ise şu açıklamayı yaptı: "Normalde Alaattin ağabey girecekti. Biz de onu destekliyorduk. Biliyorsunuz geçen seçimde benim hiç kimseyle bir tartışmam ve polemiğim olmadı. Ben yöneticilik tarihimde ilk onunla başladım. Benim için kötü bir insan değil. Bana göre hizmet açısından uygun olan Alaattin Toros'tur. Biz de hizmet vermek için geliyoruz oraya. Bizim koltuk sevdamız yok. Onunla beraber daha iyi hizmet verebileceğimizi, daha verimli olabileceğimizi düşündüğümüz için bir araya geldik. Tabi Alaattin ağabeye nasip olmadı. Biz yine beraberiz. Onlar da benim arkamda. Sağ olsunlar. Kemal Aydın listede."

Editör: Pusula Gazetesi