Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde haftalardır liderlik koltuğunun sahibi olan Alaplı Belediyespor geçtiğimiz hafta saha ve seyircisi önünde Akınspor karşısında beklemediği puan kaybı yaşadı. Rakibi ile 0-0 berabere kalan ve çok önemli 2 puan kaybeden Alaplı Belediyespor, ikinci sırada bulunan ve şampiyon adaylarından Gelikspor'un da iştahını kabarttı.

Akınspor karşısında aldığı beraberliğin ardından deplasmanda Pazar günü Çaycumaspor ile karşılaşacak olan Alaplı Belediyespor 14.00'da oynanacak zorlu karşılaşma öncesinde tedirgin ve temkinli. Sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak olan Alaplı Belediyepor'un zirve yolunda puan kaybına tahammülü yok.

SAVAŞ ESEN OYNAYACAK
Gökçebeyspor'dan golcü futbolcu Savaş Esen'i transfer eden Alaplı Belediyespor Savaş'ın lisansını yetiştirerek Çaycumaspor'a karşı oynatmak istiyor. Her iki takımın da renklerinin sarı-lacivert olması maça da ayrı bir renk katacak.

Çaycumaspor bu maç öncesinde 18 puanla 8.sırada bulunurken, Alaplı Belediyespor ise 35 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor.

Editör: Pusula Gazetesi