Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde mücadele eden Alaplı Belediyespor'da büyük sevinç yaşanıyor. Yeni sezona şampiyonluk umutlarıyla giren Alaplı Belediyespor sahasının bakımda olması nedeniyle sezon başından buyana iç saha maçlarını Ereğli Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda oynamak zorunda kalmıştı.

Saha bakım ve onarım işlemleri hafta sonuna kadar tamamlanacak olan Alaplı Belediyespor'un Pazar günü oynayacağı Yenimalle maçı Tertip Komitesi tarafından Alaplı Sahası'nda oynanmasına karar verildi. Bu haberle birlikte büyük sevinç yaşayan Alaplı Belediyespor'da taraftar Pazar günü sahalarında Yenimahalle maçında müthiş bir ambiyans oluşturacak.

Ligde oynadıkları 9 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak topladığı 19 puanla üçüncü sırada bulunan Alaplı Belediyespor lider Gelikspor'un 3 puan arkasında şampiyonluk mücadelesi veriyor.
Pazar günü 13.00'da Alaplı Sahası'nda oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına devam eden sarı-lacivertli ekipte teknik heyet ve futbolcular taraftarlarına sahalarında iyi futbol ve galibiyet armağan etmek istiyor. Alaplı Belediyespor şampiyonluk yolundaki rakipleri Gelikspor ve Kilimli Belediyespor'un puan kaybını bekleyecek.

Editör: Pusula Gazetesi