Her ne kadar olmamasını tercih etsek de hepimizin her an iyi bir avukata ihtiyacı olabiliyor. İş davası avukatı Ankara denildiğinde akla ilk gelen avukatlık bürosu, hem Türkiye'de hem de yurt dışında birçok çözüm ortağına sahip olan bir avukatlık bürosu. Hukuk bürosunda hukuk alanındaki ihtilafların çözüme ulaştırılmasının yanında finans alanındaki sözleşmelerin hazırlanmasında da gerekli hukuki destek veriliyor. Büroda hukuk alanındaki güncel gelişmeler sürekli takip ediliyor ve size davalarınızda kesin çözüm olanağı sunuluyor.

Büronun Hizmet Verdiği Alanlar

Hukuk bürosu hukukla ilgili akla gelebilecek her türlü dava ile ilgileniyor. Aile hukukuyla, ceza hukukuyla, icra ve iflas hukukuyla ya da idari yargıyla ilgili tüm davalarınız için büroya başvurabilirsiniz. Bürodan bunların yanında iş, gümrük ve vergi hukukuyla ilgili destekler alabilirsiniz. Avukatlar vergiyle ilgili her türlü ihtilafta yasaların verdiği haklardan yararlanarak davalarınızın başarıyla sonuçlanmasını sağlıyorlar.

OHAL ile İlgili Hizmetler

OHAL kapsamında verilen kararlar sonucu görevlerinden ayrılan kişilere de büroda hizmet veriliyor. Avukatlık bürosuna başvurarak durumunuzla ilgili fikir alabilir ve büro avukatları aracılığıyla OHAL komisyonu kararına itiraz edebilirsiniz.

Güvenlik Soruşturmaları

Avukatlık bürosundan alabileceğiniz bir diğer hizmet ise güvenlik soruşturmaları. Güvenlik soruşturması avukatı ihtiyacınızı avukatlık bürosunda çözebilirsiniz. Büroda bulunan iki avukattan konu ile ilgili yardım alabilir ve güvenlik soruşturmaları ile ilgili davalarınızı avukatlarla sonuca ulaştırabilirsiniz.