Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Cuma günleri yaptığı basın toplantısında önemli değerlendirmelerde bulundu.
Başkan Alan, mahallelerdeki asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirterek "Ekim ayının sonuna kadar çalışmaları bitireceğiz" dedi.

Başkan Alan, asfalt firması işçileri tarafından darp edilen gaziye üzüldüğünü belirterek "Bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Belediyenin adının geçmesinden rahatsız olduk, süreç geçince gereken yapılacaktır" dedi.

Zonguldak Belediyesi'nin asfalt ihalesini verdiği firma işçileri asfalt yüzünden tartıştığı

Terörle mücadalede gazi olan Hasan Özdemir'e saldırmış ve olay yargıya taşınmıştı.

"SENEYE DAHA BÜYÜK, DAHA KAPSAMLI ASFALT ÇALIŞMASI İLE BÜTÜN MAHALLELERİN İÇİNE GİRECEĞİZ"

Vatandaşın en büyük talebinin asfalt olduğunu belirten Alan, şunları söyledi;

"İlk olarak Karaelmas Mahallesi'nde asfalta başladık. Sonrasında Ontemmuz Mahallesi'ne geçeceğiz. İnağzı, Rat ve TOKİ Bölgesi'nde asfalt çalışmaları tamamlanacak. Seneye daha büyük, daha kapsamlı asfalt çalışması Zonguldak'ımızda bütün mahallelerin içine gireceğiz. Niyetimiz asfaltsız ve alt yapısı olmayan yol bırakmamak."

"TEK DİLEĞİMİZ GAZİMİZİN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI"

Terörle mücadale gazisi Hasan Özdemir'e yapılan saldırı ile ilgili konuşan Başkan Alan, Zonguldak Belediyesi' nin adının geçmesinden rahatsız olduğunu belirtti.

Başkan Alan, olayı takip ettiklerini belirterek "Rahatsız olmama gibi bir şansımız yok. Neticede bir şiddet olayı var, şiddetin her türlüsüne karşıyız. Belediye çalışanı ya da başka bir çalışan olarak ayırmamalıyız. Süreç devam ettiği için fazla konuşma taraftarı olmadım. Gazimizi ziyaret ettik. Tek dileğimiz gazimizin sağlığına kavuşması, ondan sonra ki süreci olayı titizlikle takip ediyoruz. Yapılması gerekeni yapacağız, üzücü bir olay yaşandı. Süreç bittikten sonra gereğini yapacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi