Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 4 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilen ve Osman Köksal Bahar'ın başkan seçildiği 38'inci Olağan Genel Kurulu için, Zonguldak İdare Mahkemesi tarafından yürütmeyi durdurma kararı alınmıştı.

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetimi verilen yürütmeyi durdurma kararına itiraz etmiş, ancak mahkeme itirazı reddederek yürütmeyi durdurma kararını kesinleştirmişti.

Yaklaşık 65 gündür kayyum atanma kararı uygulanmazken, şimdi de başkan adaylarında Alaattin Toros'un kaydının silindiği ortaya çıktı.

Alaattin Toros, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Benim üzerime 67 AT 158 plakalı ticari servis aracım var. Ancak Şoförler Odası kaydım kapatılıyor. Vergi Dairesi ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası kaydım da siliniyor. Aracım kaza yaptı. Trafiğe 'ticari araç' kaydı var. Muhasebecim tarafından beyannameleri ödeniyor. İstanbul Büyükşehir Başkanlığı seçimlerinde oynanan oyunların aynısı burada da oynanıyor. 65 gündür kayyum atanması kararı uygulanmıyor. Üyeliğimin düşürülmesi seçimler için tezgahlanan bir oyundur. Şu anki yasal olmayan başkan Osman Köksal Bahar, Vergi Dairesi Başkanı ve Karaelmas Vergi Dairesi Müdürü hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağım" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi