TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor'da moraller bozuk. Ligde 7 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan kırmızı-lacivertli ekip büyük umutlarla gittiği Karagümrük deplasmanından eli boş döndü. Karşılaşma öncesinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda çıkan fırtına, tipi ve kar futbolu olumsuz yönde etkiledi. İlk yarıyı Mustafa Öztürk'ün attığı golle 1-0 önde tamamlayan ve rüzgar avantajını iyi değerlendiren Zonguldakspor, ikinci yarıda rüzgara karşı oynadı. İki duran topla kalesinde gol gören Zonguldakspor maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. Bu yenilgi kırmızı-lacivertli ekipte moralleri bozarken, 7 maçlık yenilmezlik serisi de sona ermiş oldu. Zonguldakspor bu yenilgi ile haftayı 29 puanla 10'ncu sırada tamamladı.

MERT VE BERKAN'IN YOKLUĞU ETKİLEDİ
Zonguldakspor'un başarılı orta saha oyuncuları Mert Caymaz ve Berkan Akdeniz'in Karagümrük maçında cezaları nedeniyle oynamamaları takımı olumsuz etkiledi. Orta saha direncin düşük olduğu maçta yenilgiye kötü hava şartları da neden oldu.

ELMAS DARICA GENÇLERBİRLİĞİ'NE DÖNDÜ
Zonguldakspor, Karagümrük yenilgisini geride bırakırken, hafta sonu saha ve seyircisi önünde oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başlayacak. Kümede kalma mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği son haftalarda büyük bir düşüş yaşıyor. Zonguldakspor sahasında oynayacağı bu maçı kazanarak yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Editör: Pusula Gazetesi