Zonguldakspor'un maçlarını oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda kapalı tribün inşaat çalışmalarında sona gelindi. 2016 Aralık ayında başlayan Kapalı Tribün inşaatında bugün incelemelerde bulunan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir 10 Eylül'de oynanacak Zonguldakspor-Fatih Karagümrük maçının burada oynanabilmesi yetkililerle görüşüp işlerin çabuklaştırılması yönünde girişimde bulunacağını söyledi. Müteahhit firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Akdemir, Kapalı tribünlerde geniş kapsamlı inceleme yaptı.

"YETKİLİLERLE GÖRÜŞECEĞİM"

Başkan Akdemir inceleme sonrasında yaptığı açıklamasında "Kapalı tribün inşaatında son durumu merak ediyordum. Görüyorsunuz ki kapalı tribünlerin şuan ki durumu sıkıntılı. Kapalı tribün inşaatının hızlı bir şekilde bitmesi yönde yetkili arkadaşlarla ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'ndeki arkadaşlarla görüşeceğim. İşlerin hızlanması lazım. Bu gidişte Kapalı yetişmez"dedi.

"TARAFTAR HEYECANLA BEKLİYOR"

Zonguldakspor'un maçlarını yakından takip ettiğini belirten Başkan Akdemir, "Zonguldakspor'un gitmediğim maçı kalmadı. Zonguldak halkı ve Zonguldakspor taraftarı Zonguldakspor'un Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda maç oynamasını heyecanla bekliyorlar. Zonguldakspor bu sezon kendi sahasında seyircisine kavuşacak. İnşallah kapalı tribünler yetişecek ve Zonguldakspor kendi saha ve seyircisi önünde galibiyet alacak. Bu takım iyi yerlere gelecek" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi