AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından kahvaltı programı düzenlendi.

Alaborina Restoran'da düzenlenen programa; AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Ömer Selim Alan, Belediye Başkan Aday Adayları, Belde Belediye Başkanları, 19 Mahalle başkanları, İl Yönetimi, İlçe Yönetimi, Belde Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimi, Sandık Görevlileri, Mahalle Teşkilatı katıldı.

Programda mahalle başkanları birer konuşma gerçekleştirdi. Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, konuşmasında şunları söyledi;

"Yeni bir zaferin başlangıcını yapıyoruz. Zonguldak için yollara düşüyoruz. Bizim işimiz bu, bu işi biz iyi yapıyoruz. Hep görmek istediğimiz bir arada olmamız. Durmadan yürüyoruz, yorulmadan yürüyoruz. Hızlı yürümek isterseniz tek yürüyün, uzun yürümek isterseniz birlikte yürüyün. Allah hiç birimizi bu yolda utandırmasın. Beklediğimiz gün geldi. Hep bugünü hayal ediyordum, şükür bugüne geldik. Genç, dinamik adayımız var. Zonguldak' ın bu salondakilere çok ihtiyacı var. Önümüzde kaderimiz var. Hiç doğmamışların ya da ölmüşlerin kaderi. Zonguldak' ışık götürüp defnetmeyeceğiz. 'Kalk' diyeceğiz. Çalışacağız, çalışarak kazanacağız. Yolunuz ve baktınız açık olsun."

İl Başkanı Zeki Tosun ise konuşmasında şunları söyledi;

"Partililerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Mahallelerimizde başarılı olamazsak Zonguldak'ta başarılı olmak imkansızdır. Önemli bir seçime yaklaşıyoruz. Her seçim bir öncekinden daha önemli hale geliyor. Daha önce ki seçimlerde çalışarak yükseklere hep beraber koyduğumuz çıtayı düşürmemenin mücadelesini sevgili partililerimizle beraber vereceğiz.

AK Parti'nin göreve geldiği günden beri tasfiye etme palanlarının yeniden gündeme geleceği ortadadır. Bu planları engellemek için ilk yapmamız gereken, yerel seçimlerde hep beraber net bir başarı elde etmek olacaktır. Bu başarıyı elde edeceğimize yürekten inanıyorum. Başarılı olmak zorunda olduğumuzu bilerek başarılı olacağıma inanıyorum. Birlikte kutlayacağımız yeni bin zafer için bütün partililere güveniyorum. Bizim bir sevdamız var. Ülkemiz ve birlik, beraberliktir. 2023 vizyonunu yakalayabilmek için rüzgarı arkamıza alıp, yılmadan ve yorulmadan başarılı olmak için hep beraber birlikte çok çalışmalıyız. Bu şehir bizim, birlik içinde olduğumuz takdirde bu belediyeyi alacağız. Bu güzel şehri inşallah birlikte yöneteceğiz."

Editör: Pusula Gazetesi