AK Parti Zonguldak İl Başkanlığının Alaborina Restaurant'ta düzenlediği Gönül Sofrası İftar Programına Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu, İl başkanı ve il yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanları Ömer Selim Alan, Satılmış Gebeş, Hüseyin Uzun ,Vural Kundakçıoglu, Kamil Altun, Ali Bektaş, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve il genel meclis üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman il yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın kolları başkan ve yöneticileri, il Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk il yönetim kurulu üyeleri ilçe gençlik kolları başkan ve üyeleri, ilçe teşkilat başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.
İftar Öncesi konuşma yapan İl Başkanı Zeki Tosun, katılımcılara teşekkür ederken, 23 Haziran'da yapılacak olan İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı seçimleri için herkesin çalışması ve yakınlarına çağrıda bulunmasını istedi.
31 Mart seçimlerinde Zonguldak'ta başarılı olduklarını da dile getiren Zeki Tosun, " Allah'a şükür ki Zonguldak'ta başarılı olduk bunda hepinizin çok büyük emekleri var, hepinizin akıttığı terler var bunun için size ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu seçimlerde bize destek veren, emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. Başta milletvekillerimize, ilçe başkanlarımıza çok değerli belediye başkanlarımıza, kadın kolları, gençlik kollarına hepsinden Allah razı olsun diyor ve AK Parti davasına sahip çıktılar Zonguldak'ta yüzümüzü kara çıkartmalar hepsine teşekkür ediyorum." Diye konuştu.
Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'da konuşmasında tüm katılımcılara teşekkür ederken, İstanbul Seçimlerinin önemine değinerek, herkesi destek vermeye ve çalışmaya çağırdı.
Milletvekili Hamdi Uçar da yaptığı konuşmasında AK Parti ailesi olarak el ele, gönül gönüle vererek daha güçlü olacaklarını söyledi.
Milletvekili Ahmet Çolakoğlu yaptığı konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaparak "İstanbul seçimleri gerçekten çok önemli evet bir seçim olacak ülkenin tekrar yeniden şaha kalkması için bir fırsat olacak AK Parti ailesi olarak Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında dimdik durarak tekrar bu dış güçlere müsaade etmeyelim" görüşlerine yer verdi.
Milletvekili Polat Türkmen de konuşmasında İstanbul seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek şunları ifade etti: "Hepiniz şunu iyi biliyorsunuz AK Parti ailesinden olmak kolay bir şey değildir bir meşakkatin, bir ızdırabın, bir adanmışlığın adıdır. O zor iştir. işte siz bu zoru başardınız Onun için Zonguldak'ın ve Türkiye'nin her yerinde Allah'a hamdolsun liderimiz Recep Tayyip Erdoğan arkasında ve yanında ona destek olarak Türkiye'yi bize getirmeye diz çöktürmeye çalışan şer güçlere karşı dimdik duracağız. Onun için sizler ve ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizin hakkınız ödenmez cenabı hak inşallah bizleri sizlere karşı mahçup etmez.
Zonguldak'ta bir tarih yazdınız. Herkesin çok umut etmediği dönemde sessiz kahramanlar olarak mahallelerimizde köylerimizde sokaklarımızda işyerlerimizde gerçekten bir tarih yazdınız. Bizlerin omuzuna değerli belediye başkanlarımız omuzlarına büyük bir yük yüklediniz."

Editör: Pusula Gazetesi