Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Belediye Meclis Üyesi Adayı Murat Uzun ve beraberindeki partililerle birlikte Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Başkanı Aydın Ergenç'i ziyaret etti.

Sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Belediye Başkan Adayı Selim Alan, "Yıllardır emek vererek çalıştığım kuruma çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik, yaklaşan yerel seçimler için destek ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Yeni seçilen Aydın Ergenç Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz. Seçilme sırası şimdi bizde inşallah" dedi.

Türk Kızılayı Şube Başkanı Aydın Ergenç de, yaptığı açıklamada, "Yerel seçimlerde aday olan AK Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan'a çalışmalarında başarılar diliyoruz. Kızılay olarak tüm partilerle ortak çalışmalarımız oluyor. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi