AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Hanifi Gökben ile birlikte Çaycuma Kent Konseyi'ni ziyaret etti.

Kent Konseyi Başkanı Tuğrul Dereli, yürütme kurulu üyeleri ve Kadın Meclisi Başkanı Ayla Kalaycı ile bir araya AK Parti yönetimi Kent Konseyi'nin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Birol Yiğit; " Kent Konseyleri kuruldukları bölgede her kesimden değerli insanları gönüllülük esasıyla bir araya getirip kent yararına çalışmalar yapıyorlar. Ne mutlu ki ilçemizde böyle bir konsey var. Karşılıklı ziyaretler bizler için de onur verici, Her ne kadar siyasi partiyi temsil etsek de Çaycuma'nın kalkınması için ortak bir noktada buluşmuş olacağız" dedi.

Kent Konseyi Başkanı Tuğrul Dereli Kent Konseyimizin önemli paydaşlarından biri olan Ak Parti İlçe teşkilatının bizleri ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ifade ederek "Üç dönemdir konseyimiz belirli çalışmalar yapıyor, biz bu dönem üyelerimiz arasında iletişime ve kurumsallaşmaya da önem verdik. Pandemi döneminde etkinliklerimize ara vermek zorunda kaldık. Çalışma gruplarımızın projeleri yarım kaldı. Yine de halkımızı bilinçlendiren etkinlikleri dijital ortamda yapmaya çalıştık. Kentimizin için önem verdiğimiz projeler var, bunları hayata geçirmeye çalışacağız" dedi.

Ziyaretten ötürü AK Partililere teşekkür eden Tuğrul Dereli, çalışma gruplarına katılarak yapacakları projelere destek beklediklerini söyledi.