2024 yılının tüm Dünya ya başta sağlık getirmesini Cenabı Allah niyaz ediyoruz. 2023 yılı tüm insanlık için derslerle dolu çok zor imtihanlarla geride kalırken 2024 yılına umutla bakıyoruz. Hayatımızın en önemli olgusu sağlıklı günlere kavuşmaya tedbirleri elden bırakmaz isek çok yakınız.
Türkiye Cumhuriyeti, Cumhurbaşkanımız dünya lideri Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde önce insan anlayışıyla her zaman olduğu gibi 2023 yılında da haksızlığın ve zulmün karşısında durdu. Gerek diplomatik girişimleri ile gerekse de Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm dünyayı hayran bırakan başarılarıyla mazlumların yanında oldu. Türkiye, tüm dünyanın sessizliğe gömüldüğü zamanlarda hakkın sesi oldu. Başta İslam dünyası olmak üzere kanın ve gözyaşının hakim olduğu her yerde, yaralara merhem oldu.
Bu duygu ve düşüncelerle yeni umutlar ve heyecanlarla karşıladığımız 2024 yılının ülkemize, aziz milletimize ve tüm insanlığa başta sağlık, barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyoruz. Gökçebey’li hemşerilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, selam ve saygılarımızı sunuyoruz. 
ERKAN SONER KODAMAN
AK PARTİ GÖKÇEBEY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Editör: Ali Rıza Tığ