AK Parti Çaycuma İlçe Başkanlığı ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutladı.

AK Parti İlçe Başkanı Birol Yiğit, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit İncircioğlu, Veli Verim, Tolgahan Köktürk, Aycan Gencer, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Ali Başören, Kadın Kolları Başkanı Gülsan Geldi ve Yönetim Kurulu Üyeleri Seda Uzaldı, Ayla Tekinalp, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Malçık, İbrahim Akkuzu basın mensupları ile birlikte pasta keserek karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Tüm basın mensuplarının gününü kutlayan İlçe Başkanı Birol Yiğit; "Gazetecilik ve medya dünya çapında var olan meslek. Dünya çapında yaparken bazen savaş muhabiri, bazen mecliste, doğal afetlerde, vb. her olaydan sizlerin sayesinde bilgi alıyoruz. Sizleri unutmak ve değer vermemek bizlerin için hata olur. Basın, yayın, medya bizler için baş tacıdır. Demokrasinin ana unsurlarından bir tanesi basındır, olmazsa olmaz. İyi ki varsınız, başarılarınız devamını diliyoruz"diye konuştu.

İlgi ve alakalarından dolayı AK Parti başkan ve yöneticilerine teşekkür eden basın mensupları çalışmaları hakkında bilgi vererek siyasiler ve basın üzerinde sohbette bulundular.