Zonguldak Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz Ağustos 2015 tarihinde geldiği görevinde 26'ncı ayını geride bırakmıştı. Zonguldak'ta başarılı çalışmaları ve sevilen kişiliği ile ön plana çıkan Ahmet Karayılmaz Zonguldak'ta sporun gelişimi için büyük çaba göstermiş ve yatırımların öncülüğünü yapmıştı.

GÖREVE GELDİĞİ İLK GÜN CAN POLAT PAMAY'A GİTMİŞTİ
Karayılmaz Ağustos 2015 tarihinde göreve geldiği ilk gün Zonguldak'ta sporun ve eğitimin duayeni merhum Can Polat Pamay'ı evinde ziyaret ederek elini öpmüş ve göreve başlamıştı.

ZONGULDAK'TA ÇOK SEVİLEN BİR BÜROKRATTI
Çaycuma Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü iken Zonguldak Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü görevine getirilen Karayılmaz 26 ay boyunca yaptığı hizmetlerle herkesin taktirini toplamıştı. Özellikle Zonguldakspor'a verdiği desteklerle taraftarın da adeta sevgilisi haline gelmişti.

KARAYILMAZ SAMSUN GENÇLİK HİZMETLERİ SPOR İL MÜDÜRÜ OLDU

Zonguldak Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz'ın bu başarısını yakından takip eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Karayılmaz'ı ödüllendirerek Samsun Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü görevine getirdi. Eline resmi yazı gelen Karayılmaz Perşembe günü Samsun'da yeni görevine başlayacak.

ZONGULDAK KARAYILMAZ'I KAYBETTİ

Çalışkanlığı ile ön plana çıkan Ahmet Karayılmaz gibi bir ismin Samsun'a gitmesi nedeniyle Zonguldak başarılı bir bürokratını kaybetti, Karayılmaz ise başarılarından dolayı ödüllendirildi.

Editör: Pusula Gazetesi