Zonguldak Sanat Tiyatrosu oyuncuları tarafından Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi'ndesiyah-beyaz Türk filmi tadında "Ah Süreyya" isimli müzikal oyun sergilendi. Oyun, sanatseverlerin büyük beğenisini kazandı.

Kaan Erkam'ın yazdığı, Genel Sanat Yönetmenliğini Erhal Koltuk'un üstlendiği oyun, 1970'li yılların bir Türk filmi gibi müzikal şarkılar, kimisi komik, kimisi romantik, kimisi arabesk, kimisi de 9.8'lik roman havası şeklinde sergilendi.Oyun seyirci tarafından çok beğenildi. Özellikle 9 yaşındaki minik oyuncu Kumsal Ela Akgün'ün gösterdiği performans, izleyenler tarafından bol alkış topladı.

Oyunu izlemeye gelen Türkiye Tiyatrolar Birliği Başkanı Zafer Gecegörür'e, oyun sonrasında Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz tarafından plaket verildi. Türkiye Tiyatrolar Birliği Başkanı Zafer Gecegörür, yaptığı konuşmada, "Zor bir oyunun üstesinden başarı ile geldiniz. Hepinizi tebrik ediyorum. Zonguldak Sanat Tiyatrosu'nu, bu oyunuyla '27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü Festivali'ne davet ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi