Çaycuma Atatürkçü Düşünce Derneği 24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremde zarar gören vatandaşlarımız için bir yardım kampanyası düzenledi.

Konu ile ilgili olarak Şube Başkanı Zeki Saim Oral; "6.8 Depreminden sonra gerek görsel medyaya, gerekse sosyal medyaya yansıyan görüntüler üzerine Genel Merkezimizin de talimatları doğrultusunda 27 Ocak Pazartesi ile 31 Ocak Cuma gününe kadar bir yardım kampanyası başlattık. Bu kampanyada önceliğimiz kendi üyelerimiz üzerindendi. Halkımızın böyle durumlarda duyarlı davranacağını biliyorduk. Çok fazla yerimiz olmadığında ve de kargo ile de gideceğini düşünerek kampanyamızı sınırlı sayıda tutmak zorunda kaldık. Sosyal medya hesabımızdan da bunun duyurusunu yaptık. Ancak buradaki üye olmayan takipçilerimizi unuttuk, onların da duyarlılığı ile çok kısa zamanda beklediğimizden çok fazla ilgi gördü. Bu vesile ile duyarlılık gösteren başta üyelerimize, Çaycumalı dostlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Yapılan yardımları Yönetim Kurulumuz, üyelerimiz, gençlerimizin elbirliği ile tasnif edip, koliledik ve Cuma günü Kargo'ya verdik. Dilerim bu yardımlar gerçekten ihtiyacı olanlara ulaşır. Tekrar bu yardıma koşan tüm Çaycumalı dostlarımıza Atatürkçü Düşünce Derneği olarak teşekkür ediyoruz"dedi.

31 Ocak Cuma günü mesai bitiminde gelen ve tasnif edilen tüm yardımlar Elazığ'a gönderilmek üzere kargoya teslim edildi.