Mart ayında hayatımıza giren covid-19 salgınıyla birlikte Adana Otellerinde ve Eskişehir Otellerinde yapılan farklılıklar incelendi, gelişmekte olan süreçle beraber yapılan kısıtlamaları değerlendirdik. Normalleşme sürecinden bu yana bölgede konaklama talepleri artış gösterdi.

Tarım ve ticaret alanlarında gelişmekte olan bu bölgelerimizde gerek iş seyahatleri, gerekse farklı kollardan konaklama bir ihtiyaç haline gelmiş durumda. Özellikle termal oteller sağlık açısından yoğun talep gördüğü için Adana Otelleri ve ekstra özen sağlayarak hizmetlerini sürdürüyorlar. Alınan başlıca önlemlerden bahsedecek olursak bölgedeki otellerin tamamı yarı kapasiteyle hizmet vermekte, misafirleri rahatsız edecek bir yoğunluk durumu olmamasından kaynaklı ortak alanlardada gönül rahatlığıyla vakit geçirebilirsiniz. Odalar sık sık havalandırılıyor ve ortak alanların tamamı sosyal mesafe koşulları dikkate alınarak düzenlemeler sağlanıyor. Misafirlerin daha güvenli konaklama sağlaması adına otel girişlerinde hes kodu zorunluluğu getirildi. Özellikle bazı termal oteller sürecin gidişatından kaynaklı hizmet vermemeyi tercih ettiler. Adana Otelleri ve Eskişehir Otelleri bulunduğumuz süre zarfında hassas davranmaya ve tedbiri elden bırakmamaya özen gösteriyorlar.

Alınan tedbirlerin yanı sıra en önemlisi hijyen standartlarını belirleyen ve belgeleyen bir programla hizmet veriyor olmaları. Güvenli turizm sertifikası olarak adlandırılan program sayesinde ve Eskişehir Otellerinin salgın için aldığı önlemler denetleniyor, uygun görülmeleri durumunda sertifika veriliyor. Bu sayede misafirler daha güveli konaklama sağlıyorlar.

Adana Otelleri ve Eskişehir Otelleri için her bütçeye uygun alternatifler bulabileceğiniz Otelfiyat.com adresinde, otellerin covid-19 için almış olduğu önlemleri inceleyebilirsiniz. Pandemi öncesi ve sonrası durumlar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Ayrıca Otelfiyat.com'un iş birliği içinde olduğu Adana Otelleri ve Eskişehir Otelleri için çağrı merkeziyle iletişime geçip merak ettiğiniz soruların cevaplarını alabilirsiniz. Hemde istediğiniz kriterlere ve fiyat aralığına göre bir çok otelde %40 indirim oranından yararlanabilirsiniz. üzerinden yapacağınız her rezervasyonda %5'lik bir indirim kazanmış olup yapacağınız bir sonraki rezervasyonlarda kullanabilirsiniz.