Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da istifa eden Teknik Direktör Mustafa Dalcı'nın yerine getirilen antrenör Barış Şeref ilk maçından alnının akıyla çıktı, taktir ve alkış aldı. Barış şeref daha önce Cahit Terzi, Şenol Demir, Fatih Akyel ve Serkan Afacan ile birlikte Zonguldakspor için çalıştı, büyük bir tecrübe kazandı.

KADER BİRLİĞİ YAPTILAR

Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ile yıllar önce Demir Madencilik Dilaverspor'da Barış Şeref ile futbol oynadı. Çok yetenekli bir kaleci olan Barış Şeref Demir Madencilik Dilaverspor'da şampiyonluklar yaşadı. Hakan Hürfikir ise Demir Madencilik Dilaverspor'un defans ve orta sahasında kilit isimdi.

EROL DEMİR'DEN TALEP VAR

Demir Madencilik Dilaverspor bu şampiyonlukları kazanırken, başlarında ise Zonguldak'ta artık duayen hale gelen tecrübeli teknik adam Erol Demir vardı. İşte o Erol Demir Barış Şeref'in Hacettepe galibiyeti ile teknik adamlık kariyerine iyi bir başlangıç yaptığını ve Barış Şeref'in Zonguldakspor'un başında kuracağı ekiple devam etmesinden yana. Zonguldak kamuoyu da bu düşüncede.

İŞTE EROL DEMİR'İN ÇARPICI AÇIKLAMALARI

Barış Şeref ve Hakan Hürfikir'in antrenörleri duayen futbol adamı Erol Demir Barış Şeref için şu sözleri söyledi: "Zonguldakspor'un en zor zamanlarında, amatör kümeden ikinci lige çıkma hikayelerinde her daim elini taşın altına sokmuş, fedakarca çalışmış biridir Barış şeref. Bu işin üniversitesini bitirmiş, uzun yıllar pratiğini yapmıştır. Mustafa hoca Ankaragücü'ne giderken; Bu takım düşer dedi. Komutan inançsız olursa asker dağılır. Barış hocam her zaman olduğu gibi 'Gel dediler' hemen koştu. Şartlarmış, paraymış umurunda olmadan. Çünkü çok büyük bir inanç taşıyor. İnancını takıma aşıladı ve sonuç ortada. Ciddi, çalışkan, hırslı ve kimseye mavi boncuk dağıtmadan sadece işini yapar. Sonuç olarak; Barış Şeref ekibini kurarak Zonguldakspor'un hocası olarak devam etmelidir ve ne olursa olsun herkes desteklemelidir"