2021-2022 Futbol sezonu öncesinde tribünlerin tehlikeli olması nedeniyle Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Zonguldak Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın açık tribünleri seyirciye kapatılmıştı.

KAPALI TRİBÜNLER TARAFTARI YETMİYOR

Aradan geçen 8 hafta sonunda Zonguldak Kömürspor'un özellikle son 5 haftada aldığı başarılı sonuçların ardından taraftarın maçlara yoğun ilgi göstermesi nedeniyle kapalı tribünler taraftara yetmiyor. Taraftarlar kale arkası ve açık tribünlerin de taraftara açılması yönünde yönetime ve yetkililere baskı yapmıştı.
Zonguldak Kömürspor yönetiminin girişimleri sonunda açık tribünler bugün Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik ekipleri tarafından tekrar incelendi ve taraftarın açık tribünlere alınmasını tehlike yaratacağı raporu hazırlandı. Zonguldak Kömürspor taraftarları bundan sonraki haftalarda da açık tribünden yararlanamayacak.

BASIN SÖZCÜSÜ ŞÜKRÜ ÖZTÜRK AÇIKLADI

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Açık trübünün seyirciye açılması ile ilgili bugün yapılan incelemede Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne şifai olarak görüşme sonucunda gelen teknik ekipler seyirciye açılmasının mümkün olmadığı görüşünü bildirmişlerdir. Dolayısıyla seyirciye açmak mümkün gözükmüyor. Uşak Stad, Kırşehir Stadı Kahramanmaraş Stadı Ankara Demir Stadı nasıl açılıyor anlamış değilim"