Samsunspor forması giyen ve şampiyonlukta emeği bulunan Zonguldaklı futbolcu Okan Dernek kırmızı-beyazlı ekiple yollarını ayırdı.

2'nci Lig ve 3. Lig'in oynanmaması kararı sonrasında liglerin tescil edilmesini bekleyen Samsunspor, TFF 1. Lig için kadrosunu oluşturmaya başladı. TFF 2. Lig Beyaz Grup şampiyonu Samsunspor, aralarında Zonguldaklı futbolcunun da bulunduğu 4 futbolcu ile yollarını ayırdı.

Samsunspor'a İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nden kiralık gelen Atabey Çiçek ile sözleşmesi sona erdiği için yol ayrımına giren kırmızı-beyazlılar, Çaycuma doğumlu 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Okan Dernek, Bünyamin Cesur Karataş ve İbrahim Halil Çolak ile de sözleşme yenilememe kararı aldı. Samsunspor sosyal medya hesabından yayınlanan mesajda, 4 futbolcuya bugüne kadar verdikleri emek dolayısıyla teşekkür edildi.

Etiler Kartalspor'da futbol kariyerine başlayan Çaycumalı Okan Dernek, daha sonra sırasıyla Bağcılarspo, Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor, Çatalcaspor, Fatih Karagümrük A.Ş., Amed Sportif Faaliyetler'de forma giydi. Dernek son olarak, 2018-2019 Sezonu'nda Yilport Samsunspor'a transfer oldu. Samsunspor'da bu sezon sadece 1 kez forma şansı bulabilen Okan Dernek, 67 numaralı formasıyla gol kaydedemedi. 2018-2019 Sezonu'nda ise Bayrampaşaspor karşısında attığı kafa golüyle tribünleri sevindirdi. Zonguldaklı futbolcu Okan Dernek'in yeni sezonda oynayacağı takım merak ediliyor