TFF 2. lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor Antalya Lara'da sürdürdüğü ikinci yarı hazırlık kamp programı kapsamında ikinci hazırlık maçını TFF 2. lig Kırmızı grup ekiplerinden Eyüpspor ile oynadı.

Teknik Direktör Şenol Demir karşılaşmada tüm futbolculara şans vermesi verirken özellikle İstanbulspor'dan transfer edilen sağ kanat oyuncusu Hakan Yılmaz'ın ilk maçında göstereceği performans merak ediliyordu. Hakan attığı gol ve olumlu futbolu ile göz doldurdu. Demir, kırmızı-lacivertli ekipte denenmek üzere kampta bulunan gurbetçi futbolcu Fırat'a da şans verdi.

İŞTE ZONGULDAKSPOR'UN 11'İ

Zonguldakspor sahaya kalede Cantuğ, defansta Kamil İçer, Okan Duran, Ercan Coşkun, Reşo Akın, orta sahada Mert Caymaz, Ali Kemal, Sabit Hakan Yılmaz, Fırat, Hüseyin Yılmaz ve forvette Ertan Koç 11'i ile çıktı.

90 DAKİKADA 6 GOL ATILDI

Zonguldakspor ile Eyüpspor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarım saatinde Zonguldakspor'un daha üstün olduğu gözlendi. 36.dakikada Eyüpspor attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. 49.dakikada ise Ertan Koç attığı golle Zonguldakspor adına eşitliği sağladı. Bu golden 6 dakika sonra Eyüpspor bir kez daha öne geçerek skoru 2-1'e getirdi. Zonguldakspor'da ilk golün sahibi Ertan Koç bir kez daha Eyüp ağlarını havalandırarak skoru 2-2'ye getirdi. 67.dakikada İstanbulspor'dan transfer edilen sağ kanat oyuncusu Hakan Yılmaz Zonguldakspor'u 3-2 öne geçiren golü kaydetti. Herkes maçı bu skorla bitecek sanırken, 89.dakikada Eyüpspor attığı golle maçın 3-3 bitmesini sağladı.

ANTALYALI ELMASLAR VE ERTEM ŞENER MAÇI İZLEDİ

Zonguldakspor ile Eyüpspor arasında oynanan maçta Antalyalı Elmaslar takımlarını 90 dakika boyunca izledi. Ayrıca karşılaşmayı Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol isimli programın yapımcı ve sunucusu Ertem Şener'de izledi. Antalyalı Elmaslar hem Teknik Direktör Şenol Demir ile hem de Ertem Şener ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Pusula Gazetesi