1.Amatör Küme play-off müsabakalarında final müsabakaları öncesinde maç saatleri kesinlik kazandı. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya ASKF Başkanı Kemal Demir ve Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç ve İl Tertip Komitesi üyeleri katıldı.

Rakiplerini eleyerek final müsabakalarına kalma başarısı gösteren Subatanspor, Perşembe Belediyepor, Capeti Merkez Atölyesispor ve Muslu Belediyespor arasında oynanacak final maçları öncesinde eşleşmeler ve maç saatleri şu şekilde açıklandı. Müsabakalar 24 Şubat Cumartesi günü oynanacak.

FİNALLERE NASIL GELDİLER

Finaller öncesinde Kilimli grubu şampiyonu Subatanspor yarı finalde Çaycuma grubundan gelen Çaycuma grubu ekibi Saltukovaspor'u elerken, Çaycuma grubu temsilcisi Perşembe Belediyespor Merkez grubu şampiyonu İhsaniyespor'u, Merkez grubu ikincisi Capeti Merkez Atölyesispor, Ereğli grubu ikincisi Gülüç Belediyespor'u, Kilimli grubu ikincisi Muslu Belediyespor ise Çaycuma grubu şampiyonu Filyos Ateşspor'u eleyerek finallere geldi.

4 TAKIMDAN 3'Ü SÜPER AMATÖRE ÇIKACAK

1.Amatör Küme play-off final müsabakaların çift maç üzerinden oynanacak, iki maçta üstünlük sağlayan iki takım direkt olarak Süper Amatör Küme'ye yükselecek. Mağlup olan iki takım birbirleriyle karşılaşacak, bu maçta galip ayrılan takım da Süper Amatör'e çıkan üçüncü takım olacak. Mağlup olan takım ise Amatör Süper Lig umutlarını gelecek sezona bırakacak. 4 takımdan 3'ü Amatör Süper Lige çıkma başarısı gösterecek.

24 ŞUBAT CUMARTESİ

Fener Sahası: 13.00 Capeti Merkez Atölyesi-Muslu Belediye

Fener Sahası: 15.00 Subatanspor-Perşembe Belediyespor

Editör: Pusula Gazetesi