Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta üst sıraları hedefleyen Zonguldakspor geçtiğimiz hafta Konya deplasmanında aldığı Anadolu Selçuk yenilgisinin ardından saha ve seyircisi önünde Pazar günü Nazilli Belediyespor'u konuk edecek.

Perşembe günü yaptığı tekniktaktik antrenmanıyla bu maçın hazırlıklarını tamamlayan Zonguldakspor'da futbolcular Cuma gününü izinli geçirdi. Cumartesi günü yapacağı ter idmanının ardından kulüp binasında kampa girecek olan Zonguldakspor, Pazar günü Devrek İlçe Stadı'nda 14.30'da oynayacağı maçın başlama saatini bekleyecek.

HAFTA BOYUNCA TAM KADRO ÇALIŞTILAR
Zonguldakspor Salı gününden itibaren başladığı Nazilli Belediyespor maçının hazırlıklarını tam kadro sürdürdü. İlk yarı oynanan Nazillli Belediyespor maçında kolu iki yerinden kırılarak 4 ay sahalardan uzak kalan Berkan Akdeniz'in de hafta boyunca idmanlara katılması moralleri yükseltti. Geçtiğimiz hafta Mert Caymaz, Ercan Coşkun ve Turan Yılmaz gibi isimler cezaları nedeniyle Konya Anadolu Selçuk maçında yer alamamıştı. Bu futbolcular da cezalarının tamamlanmasının ardından Nazilli Belediyespor'da karşı forma giyebilecek.

TARAFTARLAR AYNI TARİFE İSTİYOR

Zonguldakspor ilk yarı deplasmanda oynadığı ve 3-0 kazandığı Nazilli Belediyespor maçının rövanşında da aynı tarifeyi istiyor. 3 puanı 3 golle almak isteyen taraftarlar yine 90 dakika susmayarak takımlarını destekleyecek.

Editör: Pusula Gazetesi