Yabancı sinema denildiğinde eski sinema oyuncuları yerine diğer ülkelerde de yeni yeni oyunculuğa adımını atmış olan oyuncuların daha çok tutulduğu görülüyor. Tabi eski oyuncuların da kalifiye oyuncular olarak sinema filmlerinde çoğu zaman da baş rollerde rol aldığını unutmamak gerekir.

2020 yılına girmiş olduğumuz şu günlerde 2020 yılında vizyona girecek olan filmler oldukça fazla ses getireceğe benziyor. Bu yıl vizyona girecek olan filmler arasında; Hızlı Ve Öfkeli 9, The Spongebob, Durdurulamaz Güç, Peter Rabbit 2 The Runa, Yırtıcı kuşlar, Korku Seansı, Vahşetin Çağrısı, Mulan, The Many Saints of Newark, G.I. Joe, Ever Vigilant, The Gentlemen, Free Guy, Patron Gibi, Scoob, jungle Cruise, Onward, Trolls World Tour, Wor Everybody's Talking, About, Kirpi Soniç, Minyonlar Black Widow, Venom 2, Wonder Woman 2, The Six Billion Dollar Man, The Eternals, Top Gun 2, Morbius, Red Notice, Tenet, Bios, In the Heights, Çılgın İkili 3, Hayalet Avcıları, Godzilla vs Kong, The Witches, Bond 25, Monster Hunter, Derin Sular, Dune, Escape from Pretoria, , Aşk Tesadüfleri Sever filmlerinin isimleri geçiyor.

Film izle kalitesi ile yukarıda saymış olduğumuz filmlerin tümünü daha sonra web sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz. hd kalitesinde sunmuş olduğumuz filmlerin bir kısmı parçalar halinde bir kısmı ise tüm film bir seride verilmektedir.

Film izle kalitesinde yukarıda isimlerini saymış olduğumuz filmlerin tümünün fragmanlarını izleyebilir ve kısa kısa yapmış olduğumuz açıklamalardan filmlerin konuları ve tarzları hakkında bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz.

kalitesinde bir çok yerli filmin 2020 yılında vizyona girecek olan türlerinin de fragmanlarını izleyebilirsiniz. Yerli sinema son zamanlarda aktif olarak kendisini göstermeye başladı. Yerli sinemanın yavaş yavaş kendisini düzeltmesi tüm dünyada da Türk filmlerinin ismini duyurmaya başlamasını sağladı. Türk sinemasında eski jönlerin de yer aldığı birkaç film tüm dünyada seyircisi ile kavuşurken, ülkemizde de oldukça fazla hasılat kazanmaya başladı.