Yaptığı çalışmalarla ilçeyi adeta şantiyeye çeviren Devrek Belediyesi, bir yandan da "sosyal belediyecilik" anlayışı ile farklı çalışmalar gerçekleştiriyor. Sosyal belediyecilik kapsamında "Hoş Geldin BebekProjesi"ni başlatan Devrek Belediyesi, yaptığı ziyaretlerle yeni doğan bebeği olan ailelerin mutluluk ve heyecanlarını paylaşıyor. Sosyal belediyecilik kapsamında 1 Ocak 2018 tarihinden bu yana ilçe merkezi ve köylerde 163'ü erkek, 120'si kız bebek ailesi olmak üzere toplamda 283 aile ziyaret edildi. İçinde, bebekler için hazırlanmış olan hediye setinin yer aldığı hediye kutusu Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ve eşi Gönül Semerci tarafından ailelere takdim ediliyor.

PROJE, 2019 YILINDA DA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

"Hoş Geldin BebekProjesi"nden duydukları memnuniyeti dile getiren aileler, mutluluklarını paylaştıkları için Belediye Başkanı Mustafa Semerci'ye teşekkür ettiler.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Semerci, aile biriminin önemine değinerek projeyle ilgili olarak, "İlçemizde ilkleri yapmaya devam ediyoruz. İlk kez hayata geçirdiğimiz sosyal projelerimizden biri 'Hoş Geldin Bebek Projesi'dir. Proje, 2019 yılında da kaldığı yerden devam edecek. Hayatın her alanında vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Proje kapsamında yeni doğan bebeği olan ailelerimizin bu mutlu günlerinde yanında olarak mutluluklarına ortak oluyoruz. İlçemizde dünyaya gelen bebeklerimizin ilk günlerinde ihtiyaçlarını karşılayacak hediye setimizi yeni doğan bebeklerimizin ailelerine takdim ediyoruz. Vatanımıza ve milletimize hayırlı evlat olmaları temennisiyle tüm bebeklerimize sağlıklı, huzurlu uzun ömürler diliyoruz. Gösterdikleri misafirperverlikten dolayı bütün ailelerimize teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi