Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Alaplı Belediyespor ile Perşembe Belediyespor Pazar günü kozlarını paylaşacak. İki takım da ligde iyi giderken, geçtiğimiz hafta rakiplerine yenilerek zirve yolunda büyük bir yara aldılar. İki takımda yaralı.

Alaplı Belediyespor haftaya 12 puanla lider girmesine rağmen Kilimli Belediyespor'a 3-1 galip durumdayken 4-3 yenilerek büyük bir darbe aldı. Rakibi karşısında yaptığı oyuncu değişikliği hatalarının yanı sıra Kilimli Belediyespor'un kurt antrenörü Serkan Bankoğlu'nun hamleleri Alaplı Belediyespor'un sonunu getirdi.

Perşembe Belediyespor ise 90 dakikası büyük çekişmeye sahne olan maçta Çaycumaspor'a 3-2 yenilerek büyük kayıp yaşadı. Bu yenilgi ile demorolize olmasına rağmen yapılan açıklamalar Perşembe Belediyespor'un bir yenilgi ile yıkılmayacağı yönündeydi.

İKİ YARALI TAKIM KARŞILAŞACAK
Geçtiğimiz haftayı yenilgiyle kapatan Alaplı Belediyespor ile Perşembe Belediyespor Pazarg ünü Ereğli Şehit Vefa Kakakurdu Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Saat 14.30'da oynanacak karşılaşmada her iki takımda kazanarak yenilgileri telafi etmek istiyor. Beraberlik ise her iki takımın da işine gelmeyecek.

Bu kritik maç öncesinde Alaplı Belediyespor 12 puanla ikinci sırada bulunurken, Perşembe Belediyespor ise 10 puan ve averajla 5'nci sırada kendine yer buldu.

Editör: Pusula Gazetesi