MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan, bir süredir devam eden seçim gezileri kapsamında, Balıkçı Barınaklarını ziyaret etti.

Balıkçı Barınakları Başkanı Yavuz Butlan ve balıkçılarla bir araya gelen Ayan, balıkçı esnafının sıkıntılarını dinleyerek "Proje demek söz demek, şeref demek" dedi.

Çekek sahipleri ve balıkçılar için modern balıkçı barınağı projesini hayata geçireceğini belirten Ayan, şunları söyledi; "Proje demek söz demektir. Bu işin şerefi demektir. Yapılacak demektir. Bunun başka bir anlamı yoktur. Yaklaşık doksan günden beri anlatıyorum. Zonguldak Balıkçı Barınağı olmadan olmaz. On sekiz no'lu projemiz, Sizlere vaatte bulunmuyorum. Balıkçı barınakları yapılacak, yanına Marina yapılacak. Bir sahil şehrinde Balıkçı barınaklarının olması lazım. Bunu da fizibilitesi dahili yaptık. Bu bir vaat değil, Zonguldak'ın olmazsa olmazı olduğu için söyledik. Artık Zonguldak kaybeden bir şehir olmasın. Beraberce benim mimarlarımla burayı planlayalım. Benim projemde üç katlı modern bir yer yapmak burayı. Bunu sizlerle beraber yapmayı planladık biz. Bölge müdürlükleri gitti, Genel müdürlükler gitti, Balıkçı barınakları gitti. Hep giden Zonguldak. Artık lütfen dur deyin. Bu işin siyaseti kalmadı. Bu işi artık, bir aday yarışı, bir proje yarışı. Zora talibim. Zonguldak zor bir şehir. Ben bu zorluğu aşarım, neden tecrübem var. Yapılmayacak işler değil bunlar. Benim de kaybetmeye tahammülüm yok, benim de gidecek başka bir yerim yok. Bugün burada aranızdayım. Gelin bu yükü birlikte kaldıralım. Doksan günden beri balıkçı barınaklarını yapacağımı anlatıyorum. Bundan sonra söz ve karar sizde. Oy almak için hiçbir yerde fazladan bir cümle kullanmadım Oy almak için hiçbir yerde fazladan bir cümle kullanmadım. Ben dimdik sizlerle birlikte olmak istiyorum. Ben böyle bir belediye başkanlığına talibim. Beni diğerlerinden ayıran özellik budur."

Editör: Pusula Gazetesi