Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor 27 Ocak 2021 tarihinde başlayacak olan ikinci yarı öncesinde hazırlıklarını Çaycuma Perla Otel'de yaptığı kamp çalışmaları ile sürdürüyor. İdmanlarını Çaycuma İlçe Stadı'nda sürdüren kırmızı-lacivertli ekip günde çift idman yaparak kampı değerlendiriyor.

KAR OLUMSUZ ETKİLEMEDİ
Zonguldakspor Cumartesi gününü çift idmanla geçirirken, Pazar günü ise Teknik Sorumlu Barış Şeref futbolcuları sabah izin verdi, öğleden sonra ise 16.30'da idman yaptırdı.

Teknik Sorumlu Barış Şeref kar yağışının kendilerini olumsuz etkilemediğini, yoğun kar yağının devam etmesi halinde Çaycuma İlçe Stadı'nın yanında bulunan spor salonunda çalışacaklarını söyledi.

Futbolcularının çok özverili ve yüksek tempoda çalıştıklarını belirten Teknik Sorumlu Barış Şeref imkanları ölçüsünde yeni transferleri kadroya dahil etmek istediklerini söyledi.

KARDEMİR KARABÜKSPOR İLE SALI GÜNÜ HAZIRLIK MAÇI VAR

Zonguldakspor ikinci yarı hazırlık kampı dahilinde ezeli rakibi olan Kardemir Karabükspor ile bir hazırlık maçı oynayacak. 15 yıl sonra ilk kez karşılaşacak olan Zonguldakspor yönetimi ile Kardemir Karabükspor yönetimi hazırlık maçı için anlaşmaya varırken, bu hazırlık maçı iki takım arasındaki buzları da eritecek gibi görünüyor.

Zonguldakspor ile Kardemir Karabükspor arasındaki hazırlık maçı hava şartlarının elvermesi durumunda Salı günü Devrek İlçe Stadı'nda 13.00'da oynanacak. Yoğun kar yağışının devam etmesi halinde ise hazırlık maçı ileri bir tarihe ertelenecek.

Zonguldakspor ile Karabükspor son olarak 2005-2005 futbol sezonunda 12 Mart 2006 tarihindekarşılaştı ve Karabük'te oynanan maç 1-1 berabere bitti.