Beyin Tümörü nedeniyle 2 kez ameliyat olan 50 yaşındaki Muhammet Erdoğan'a doktorlar yaşaması için tekrar ameliyat olması gerektiğini söyledi. 1 yıldan fazla süredir ameliyat parasını toparlayamadığını belirten Erdoğan, "Yaşamak için ameliyat olmam gerekiyor. Hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyorum. Ameliyat olmam için 15 bin lira para gerekiyor. Kendi imkanlarımla bir miktar para yaptım. Ancak yeterli değil. 15 bin lira açığımız kaldı. Eğer onu da tamamlayabilirsem ameliyat olacağım" dedi.


Mustafa Erdoğan, 15 bin lira ameliyat parasını... paylaşan: pusula67televizyonu

Zonguldak'ta beyin tümörü olan ve ameliyat için 15 bin lira maddi desteğe ihtiyacı olan 50 yaşındaki Muhammet Erdoğan, kendisine yardım edilmesini istedi. Üç ayda bir engelli maaşı aldığını, başka da gelirinin olmadığını belirten Erdoğan, "Zonguldak Merkeze bağlı Elvanpazarcık Beldesi Hayat Mahallesi'nde ikamet ediyorum. Benim beynimde tümör var. Aynı zamanda kanser hastasıyım. Beyin Tümörü nedeniyle 2 defa ameliyat oldum. Bu ameliyatlar maddi imkanlarla yapılıyor. Üçüncü kez ameliyat olmam gerekiyordu. Doktorlar kesin olarak yeniden ameliyat olmamı istediler ama ameliyat olamadım. Bir yıldan fazla süredir ameliyat parasını toparlamaya çalışıyorum. Ameliyat için para gerekiyor ancak ben maddi imkansızlıklar nedeniyle bu parayı tamamlayamadım. Yaşamak için ameliyat olmam gerekiyor. Hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyorum. Ameliyat olmam için 15 bin lira para gerekiyor. Kendi imkanlarımla bir miktar para yaptım. Ancak yeterli değil. 15 bin lira açığımız kaldı. Eğer onu da tamamlayabilirsem ameliyat olacağım" açıklamasında bulundu.

"YARDIM BEKLİYORUM"

Engelli maaşının ilaçlarına ancak yettiğini belirten Erdoğan, "Ben engelliyim, 3 aydan 3 aya engelli maaşı alıyorum. Başka da bir gelirim yok. Zaten o aldığım maaş da ilaçlarıma ancak yetiyor. Bir oğlum var, o kendi ailesini zor geçindiriyor. Eşim de hasta o da geçtiğimiz günlerde ameliyat olacaktı. Ama felç olma riski var ve bu nedenle ameliyat olamadı. Ben hayırsever vatandaşlarımızdan yardım bekliyorum. Valilikten de yardım konusunda gerekli izinler alındı. Ancak ameliyat için gerekli olan parayı halen toplayamadık.

Editör: Pusula Gazetesi