2019-2020 eğitim-öğretim yılı faaliyet programı kapsamında Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ortaokul Yıldızlar Taekwondo İl Şampiyonası tamamlandı. Milli takım taekwondo antrenörü Emrah Demir'in çeşitli kulüplerde çalıştırdığı sporcuları da eğitim gördükleri okul adına müsabakalarda yer aldı. Emrah Demir'in şampiyonaya katılan 13 öğrencisi de başarılı olarak 13 madalya kazandılar.
Emrah Demir'in 13 sporcusundan 8 sporcu birinci, 5 sporcu ise üçüncü olarak şampiyonayı başarıyla tamamladı.
Mehmet Koşmak, Begüm Kara, Berranaz Şişik, Emir İris, Azra İris (Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu) Atilli Koç, Zeynep Nehir Demiro (Kilimli Cumhuriyet Ortaokulu) Ali Çarşanba (Çatalağzı Işıkveren Ortaokulu) Önder Çilingir (Yayla Ortaokulu) Livanur Duran (Fikri Anıl Ortaokulu) Nisanur Bıçakçı, Aytunç Yıldız (Gazi Ortaokulu) Hazal Dilber Bekar (Ziya Gökalp Ortaokulu)
EMRAH DEMİR AİLELERE VE SPORCULARA TEŞEKKÜR ETTİ
Milli takım antrenörü Emrah Demir çalıştırdığı sporcuların çeşitli okullar adı altında kazandıkları başarıdan dolayı gurur duyduğunu belirterek şöyle konuştu: "Biz Zonguldak'ta taekwondo sporunu ayakta tutmak ve geliştirmek için yoğun tempo ile bıkmadan, usanmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu yoğun tempoda ailelerimize ve sporcularımıza yaptıkları fedakarlıklardan dolayı teşekkür ediyorum. Sporcularımızın elde ettiği başarılarla gurur duyuyoruz. Bu aile ortamı içinde iyi işler yaptığımız aldığımız başarılarla ön plana çıkması da işimizi iyi yaptığımızı gösteriyor. Çalışmaya ve başarmaya devam edeceğiz" dedi. (Haber: Ender Yüksel)