2018-2019 futbol sezonunda Amatör Süper Ligde kayıpsız ve namağlup tek takım Gelikspor kaldı. Ligin 4'ncü haftasında haftanın derbisi olarak değerlendirilen Kilimli Belediyespor-Gelikspor maçına futbolseverler de büyük ilgi gösterdi.

KİLİMLİ BELEDİYESPOR-GELİKSPOR: 1-4

Haftaya 9'ar puanla giren Kilimli Belediyespor ve Gelikspor'un maçı Pazar günü 14.30'da Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda oynandı. Maçın 10. Dakikasında Gelikspor 10 kişi kaldı, 25'nci dakikada da 1-0 yenik duruma düştü. Gelikspor 45'de skoru 1-1'e getirdi. İkinci yarı ise sahanın tek hakimi Gelikspor'du. Üst üste gelen goller Gelikspor'un 4-1'lik galibiyetini ilan etti, mavi-beyazlı ekip zirvede 12 puanla liderliğini sürdürdü.

KOZLU BELEDİYESPOR-PERŞEMBE BELEDİYESPOR: 2-3

Sezon öncesinde yeni bir kadro oluşturan Kozlu Belediyespor geride kalan 4 hafta içinde kazanamayan tek takım. Ligde aldığı 1 puanla son sırada bulunan yeşil-beyazlı ekip ligin yeni ekiplerinden Perşembe Belediyespor'da saha ve seyircisi önünde 3-2 mağlup olarak taraftarına bir şok daha yaşattı. Perşembe Belediyespor ise deplasmanda aldığı bu galibiyetle ilk kez 3 puanla tanıştı.

ALAPLI BELEDİYESPOR-AKINSOPR: 2-2

Sezona hayal kırıklığı ile başlayan geçtiğimiz sezonun şampiyonu Akınspor ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta deplasmanda Çaydeğirmenispor'u 4-3 yenerek almıştı. Ancak sahasında oynadığı Akınspor maçında 2-0 öne geçmesine rağmen karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrılan Alaplı'da bir kez daha hayal kırıklığı yaşandı. Akınspor ise deplasmanda önemli 1 puan aldı.

CAPETİ MERKEZ ATÖLYESİ-ÇAYDEĞİRMENİ: 1-4

Ligin yeni ekibi Capeti Merkez Atölyesispor Fener Sahası'nda galibiyeti bulunmayan Çaydeğirmeni Belediyespor'u konuk etti. Rakibi karşısında etkisiz kalan Capeti Merkez Atölyesispor üst üste yediği gollerden sahadan 4-1 gibi farklı skorla mağlup ayrıldı. Capeti Merkez Atölyesi 5 puanda kalırken, Çaydeğirmeni Belediyespor ise ligdeki ilk galibiyetini aldı, 4 puana yükseldi.

İHSANİYESPOR-ÇAYCUMASPOR: 3-2

İhsaniyespor yeni sezon öncesinde yaptığı transferlerin karşılığını almaya başladı. Sahasında Çaycumaspor'u konuk eden İhsaniyespor rakibini 3-2 yenerek ligdeki ikinci galibiyetini aldı, 6 puanla 6'ncı sıraya yükseldi. Çaycumaspor ise hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor. Sarı-lacivertli ekip 3 puanla 10'ncu sırada yer alıyor.

FİLYOS ATEŞSPOR-MUSLU BELEDİYESPOR: 2-1

Filyos Belediyespor da lige sonradan dahil olan ekiplerden birisi konumunda. Lige son anda katılan Filyos Ateşspor apar topar yaptığı transferlerle ayakta duruyor. Maçlarını Çaycuma Sentetik sahada oynamak zorunda kalan Filyos Ateşspor, ligin flaş ekiplerinden Muslu Belediyespor'u konuk etti. Etkili futbolu ile göz dolduran Filyos sahadan 2-1 galip ayrılarak 7 puanla 4'ncü sıraya kadar yükseldi. Muslu Belediyespor ise ligdeki ilk yenilgisini aldı.

Editör: Pusula Gazetesi