Zonguldakspor U-19 takımı ile Zonguldak Amatör Süper Ligin yeni ekiplerinden Gelikspor bir hazırlık karşılaşması oynadı.

A TAKIMDAN 4 İSİM DAHİL OLDU

Zonguldakspor deplasmanda oynayacağı Konya Anadolu Selçuk maçı için 21 kişilik kadroya giremeyen Özkan Demir, Yağız Kandemiroğlu, Berkay Ünlü ve Sabri Ege Ömür U-19 takımı ile Gelikspor'a karşı forma giydi.

Gelik sahasında oynanan karşılaşma öncesinde Gelikspor yaptığı transferlerle gücüne güç katarken, Zonguldakspor U-19 takımı ise sezona iddialı girmenin hesaplarını yapıyor. Her iki takımda yeni sezon öncesinde eksiklerini görebilme adına güzel bir karşılaşma oynadılar. Zonguldakspor U-19 takımının başına sahaya Gökhan Konmuş çıktı.

MAÇ KARŞILIKLI GOLLERLE BERABERE BİTTİ

Yeni transferlerini böylesine ciddi bir maçta görme imkanı bulan Gelikspor maçın 15.dakikasında Mehmet'in attığı golle maçta 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İKİNCİ YARI ÜSTÜN OLAN ZONGULDAKSPOR'U

İlk yarı oyunun genelinde oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Gelikspor, ikinci yarı üstünlüğünü Zonguldakspor'a kaptırdı. Kırmızı-lacivertli ekip sağlı sollu ataklarla rakibinin üzerine giderek etkili oldu. Zonguldakspor'un kazandığı penaltı atışını Tahir gole çevirince karşılaşmada skor 1-1'e geldi. Maçta başka gol olmayınca hazırlık maçı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Editör: Pusula Gazetesi