31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'ye geçen Gümeli Belediyesi için elini taşın altına koyacağını ifade eden Necdet Karaveli "Gümeli'yi güzel günler bekliyor” dedi. 

Günün en güzel fotoğrafı! Günün en güzel fotoğrafı!

Belediye Başkanı Aytaç Tosun, ziyarette “Başkanımıza da hayırlı olsun diyoruz. Beldemiz için ve bölgemiz için yapılacak iş içerisinde Necdet Başkanla beraber güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Seçimden önce de demişti zaten. Biz her türlü yanınızdayız. Biz o konuda her güveniyoruz. Başkanımıza da il genel meclisi üyesi arkadaşlarımıza güveniyoruz. Bölgemize güzel hizmetler kazandırmayı düşünüyoruz inşallah. Bölgemize de şimdiden hayırlı olsun diyorum” diye konuştu. 

İl Genel Meclisİ Başkanı Necdet Karaveli, ziyaret için teşekkür ederek "Gümeli'yi bu dönem Ak Parti olarak aldık. Biz de verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Zaten mahalle içlerindeki çalışmalarımızı Özel İdare ve Alaplı Köylere Hizmet Götürme Birliği vasıtasıyla yapmıştık. Oradaki yolların bakımını yaparak; kötü olan yollarla ilgili gerek Alaplı Köylere Hizmet Götürme Birliği gerekse Özel İdare olarak biz üzerimize düşeni yapmaya çalışacağız. Gümeli'yi güzel günler bekliyor” dedi. 

Muhabir: Öznur Güneş