Dolmuş ücretlerine zam geliyor: 20 TL olacak! Dolmuş ücretlerine zam geliyor: 20 TL olacak!

Zonguldak Vali Yardımcısı Muammer Balcı,  ZGC’ye iade-i ziyarette bulundu. Vali Yardımcısı Balcı’yı; ZGC Başkanı Derya Akbıyık ve kentte görev yapan gazeteciler karşıladı. 
ZGC Başkanı Derya Akbıyık ziyarete ilişkin yaptığı konuşmasında; “Bugün sayın Vali Yardımcımız Muammer Balcı bizi ziyaret ediyor. Kendisi buranın insanı. Birçok çalışmasını biliyoruz, bugün Zonguldak’ta görev yapıyor. Eminim çok daha güzel çalışmalarını duyacağız.” dedi. 
Vali Yardımcısı Muammer Balcı da; “Geleli yaklaşık 6 buçuk ay oldu. Bölge insanıyız, Kastamonu’da görev yaptım 8 yıl. Yabancı değiliz. Meslekte 30’uncu yılıma geldim. Bu 30’uncu yılda memleketimde olmak mutluluk verici. Basındaki emekçi arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. İnşallah bizlerinde görevlerimizi yapmamıza yardımcı olurlar. Her türlü telkine açığız. Burası benim 12’nci görev yerim. Daha çok güvenlik ve asayiş ile ilgili konulara bakıyoruz. Tarım ve Orman Bakanlığı kuruluşları, çalışma kuruluşları gibi kurumlar bizim bünyemizde.” diye konuştu. 

Kaynak: Haber Merkezi