Bakan Özhaseki'nin birçok projesini yerinde gördüğünü belirten Başkan Alan, "Bakanımıza bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum dedi. Başkan Alan, Bakan Özhaseki'nin Lavuar Alanı yanına yapılacak iş merkezi ile ilgili müjde verdiğini söyledi. Başkan Alan, bu iş merkezinin ismini de halka soracaklarını söyledi. 

Başkan Alan, bakan ziyaretini şöyle değerlendirdi:
“Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki beyefendi dün akşam teravih namazından sonra Zonguldak'ımıza geldi. Soğuksu Teraki Mahallesi'nde yaptığımız coşkulu mitinge katıldı. Ondan sonra da bugün biliyorsunuz hem sektör temsilcilerimizle bir toplantı gerçekleştirdi. Hem de akabinde devam etmekte olan Lavuar Alanı projemiz ki TOKİ tarafından yapılıyor malumunuz. 
İnşallah yılbaşına kalmadan da halkımızın kullanımında olacak, bitecek. Onu ziyaret etti, bilgi aldı” 

"BAKANIMIZA, VERDİĞİ DESTEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ" 

Veteriner Önder Alkan'ın kızı Kübra Alkan, Orhan Şıhanlıoğlu ile evlendi Veteriner Önder Alkan'ın kızı Kübra Alkan, Orhan Şıhanlıoğlu ile evlendi

"Daha önce de bizlerin söylediği özellikle Köprü altı esnafımızın ve şehrimizin sabırsızlıkla beklediği emlak konut tarafından gerçekleştirilecek iş merkezi ki ismini de inşallah gene vatandaşlarımıza soracağız, danışacağız. Onların koyduğu isimle beraber inşallah iş merkezimizin ihalesi de iki ayda yapılacağını Sayın Bakanımız müjdeledi. 
Bizlere destek oldu, şeref verdi. Tabii bizim belediye olarak en çok desteğimiz, destek istediğimiz Bakanlığımız ve bağlı olduğumuz bakanlığımız, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Bey'i de ezelden beri zaten tanıyoruz. 
Bizlere her zaman bir abi olarak destek olmuştur. Dün de geldi, bugün de dün de sağ olsun desteklerini esirgemedi. Projenin arkasındayım dedi. O da bizim için yetti inşallah. Bütün projelerimizi başta Cumhurbaşkanımızın sonra da bakanlarımız olarak destekliyorlar”  dedi. 

Muhabir: Öznur Güneş