Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Bölüm Mahallesi’nde katıldığı bir cenaze proğramında İyi Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Mesut Şalvarcıoğlu ve ailesinin saldırısına uğradı. Saldırı anı araç kameralarına yansıdı.
Kamil Altun, olay sonrası yaptığı açıklamada “Cenaze namazı çıkışında kıymetli esnafımıza ve vatandaşlarımıza hal hatır sorduğum anda M.Ş adlı şahıs arkamdan içeri girip tahrik cümleleri ile üzerime gelmiş "Bu mahalleye gelemezsin, sen ne yaptığını zannediyorsun Kamil" dedi. (KESİNLİKLE HAYIRLI OLSUN DEMEMİŞTİR.)
Kendisine; "Cenazedeyiz. Sen benim muhatabım değilsin. Benden uzak dur." dedim ve aracıma yöneldim.
Seçim yenilgisini hazmedemeyen M.Ş'nin sözleri ve hakaretleri ile sonradan çıkan görüntülerle anladığım kadarıyla Baba Cavit Ş.'nin kamera kaydı alıp, abi Murat Ş.'nin fiziki saldırıda bulunmaya çalışması bariz şekilde ÖNCEDEN PLANLANMIŞ, TASARLANMIŞ olduğu aşikardır.
Basına servis edilen baba Cavit Ş.'nin bizzat kendi çektiği ve hakaret ettiği videoda görüldüğü üzere videonun kesilmiş halini yayınlayan basın yayın organlarını "Objektiflik İlkesi Doğrultusunda" videonun tamamını yayınlamaya davet ediyorum. Seçim öncesi ve sonrasında şahsıma yapmış olduğu karalama kampanyasına tüm kamuoyu şahit olmuştur. Bugün cenazede yüzlerce vatandaşın önünde yaşanan bu olayı Tüm Kilimli Halkının takdirine bırakıyorum.
Ancak unutulmamalıdır ki; 5 yıldır Kilimli halkının huzurunu bozmaya ve kaos ortamı yaratmaya çalışan kişilere Kıymetli Kilimlili Hemşehrilerimin 31 Mart Yerel Seçimlerinde gereken cevabı vermiş ve vermeye de devam edeceklerine olan inancım tamdır.
Sonuç olarak Cumhuriyet Başsavcılığına gerekli başvuruda bulunmuş olduğumu, ilçemizin bu denli tatsız bir olayla meşgul edildiği için yaşanan bu talihsiz olayla ilgili tüm vatandaşlarımla üzüntümü paylaşmak isterim” dedi.

I M G 20240430 085030 (850 X 500 Piksel)

Maden ocağında göçük: Şenol Zurnalı hayatını kaybetti Maden ocağında göçük: Şenol Zurnalı hayatını kaybetti

I M G 20240430 085024 (850 X 500 Piksel)

I M G 20240430 085101 (850 X 500 Piksel)

Kaynak: Haber Merkezi