Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan okul ziyaretlerini sürdürüyor.

ZÜLEYHA ALDOĞAN İLKE İMZA ATTI

Ziyaretler kapsamında 2008 yılında eğitim öğretim hizmeti vermeye başlayan ve tarihinde açılışı dışında hiçbir İl Milli Eğitim Müdürü tarafından ziyaret edilmemiş olan Ormanlı Çok Programlı Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Züleyha Aldoğan bir ilke imza attı.

Kendisini davet eden öğrenci ve öğretmenleri kırmayarak Ormanlı Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne ziyarete giden Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ve beraberinde göreve bir gün önce Ankara Gölbaşı Şube Müdürlüğü görevindeyken Zonguldak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak atanan Fatih Karaarslan ve Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy okulda çeşitli incelemelerde bulundu.

Ziyaret esnasında Zonguldak İl Milli eğitim Müdür yardımcısı olarak atanan Fatih Karaarslan "Bugün yeni görevimde ilk resmi okul ziyaretimi buraya gerçekleştirmiş oldum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan okul kütüphanesini ziyareti sırasında kütüphaneye 67 adet kitap hediye ederek Zonguldak'ı çok önemsediğinin mesajını verdi.

Aldoğan "Zonguldak'ta 1 milyon kitap hedefimiz var. Şuanda 500 bini geçmiş bulunuyoruz. Ormanlı Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin kütüphanesini çok beğendim. Nezih ve güzel bir ortam. Kitaplar sadece raflarda değil çocuklarımızın ellerinde de olması gerekiyor. Bu konuda öğretmen ve idareci arkadaşlarımız çocuklarımıza yardımcı olacaklardır. Buna inanıyorum. Kütüphaneniz tarçın kokulu bir kütüphane olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Daha sonra okulun meslek bölüm atölyelerini gezen Aldoğan okul yemekhanesi için "geniş ferah bir ortam birkaç ince dokunuşla çok daha iyi olacaktır" dedi.

Diğer yandan ilk kez ziyaret ettiğim okullar arasında basketbol potası ve kalelerin filelerinin olduğunu görüyorum. Bu beni ziyadesi ile memnun etti. İnanın filesi olmayan kalelerde çocuklar her giden topu gol zannederek ayağa kalkıyor diyen Aldoğan, memnuniyetini dile getirdi.

Öğretmenler ile bir araya gelen İl Müdürü Züleyha Aldoğan "yiyecek içecek bölümü öğrencilerinin kendi yaptıkları ikramları kendisine sunulduğunu görünce çocukları kutlayarak çok mutlu olduğunu söyleyerek bizlere bu kış gününde bahar havası yaşattınız" dedi.