Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) 5. Olağan Genel Kurulu, 26 Haziran'da gerçekleştirdi. 8 Şubat 2020'de göreve gelen Başkan Nejdet Tıskaoğlu, oybirliği ile yeniden başkan seçildi.

ZONSİAD 5. Olağan Genel Kurulu'na ZONSİAD Onursal Başkanı Halil İbrahim Ece, Karaman Belediye Başkanı Servet Üstün, Çaycumaspor Başkanı Teoman Temelkuran, ZONDEF Başkanı Ziya Öncan, Sultangazi Zonguldaklılar Dernek Başkanı Şenol Birol Kabarık, KARAKDER Başkanı Metin Kara, Beylikdüzü Zonguldaklılar Dernek Başkanı Yakup Alacalı, Başakşehir OSB Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Salih Güneş, Vakıfbank Sancaktepe Şube Müdürü Olcay Acar, Ereğlililer Dernek Başkanı Birkan Demirel, TEKDER Başkanı Murat Çatalçam, Batı Karadeniz Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Külah, ZONSİAD Üyelerinden 'Yiğit' çizgi filminin yaratıcısı Erkan Çaltepe ve Zonguldaklı birçok ismin yer aldığı geniş katılımlı bir genel kurul toplantısı oldu.

ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu Olağan Genel Kurul konuşmasında "Göreve başladığımız 8 Şubat 2020'den beri Yönetim Kurulumuz ile birçok şeyi başardık, bu süreçte yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum. İş birliklerinin sağlanması, ticaret hacminin arttırılması, network ağının güçlenebilmesi konusunda faaliyetlerine hız kazandıralım. Yeni dönemde de daha büyük işler başaracağımıza inancım tam.

"BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI"

Tüm Zonguldaklı hemşehrilerimizi birlik olmaya, beraber olmaya güçlü bir takım olarak çalışmaya davet ediyorum. ZONSİAD olarak öncelikli projemiz 'Eve Dönüş Projesi' ile yatırım rotasının Zonguldak'a dönmesi gerekiyor.

"EVE DÖNÜŞ KALKINMA İÇİN ÖNEMLİ"

Yurt dışında yaşayan hemşerilerimizin 'Eve Dönüş Projesi'nse daha istekli olacağını düşünüyoruz. Salgın sürecinde tek bir tedarik merkezine bağlı olmanın olumsuz etkilerini daha net ortaya çıktı. Bu nedenle Türkiye'nin ve Zonguldak'ın öneminin daha da arttı" dedi.

Başkan Tıskaoğlu ZONSİAD Olağan Genel Kuruluna katılım sağlayan belediye başkanı, dernek başkanları, iş insanları ve hemşehrilerine teşekkürlerini sunarak sözlerini noktaladı.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU

-Asım Cumhur Güner Ticari İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı,
-Av. Rukiye Karayağız Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı,
-Berna Yan Sosyal Yardımlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı,
-Samet Eren STK'lardan Sorumlu Başkan Yardımcısı,
-Ayhan Özmekik Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı,
-Cem Küçük Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı,
-Tuncay Karalıoğlu Başkan Yardımcısı,
-Erol Nalbant Başkan Yardımcısı,
-İsmail Yıldırım Sayman,
-Deniz Kabuk Genel Sekreter,
-Doç.Dr. Aydın Arslan Yönetim Kurulu Üyesi, -Serkan Duran Yönetim Kurulu Üyesi,
-Serkan Aycı Yönetim Kurulu Üyesi,
-Av.Ömer Emeç Yönetim Kurulu Üyesi,
-Orhan Bayraklı Yönetim Kurulu Üyesi, -Ramazan Karakök Yönetim Kurulu Üyesi, -Ramazan Çiçek Yönetim Kurulu Üyesi.