Zonguldak'ta kendisini doktor olarak tanıtıp insanları dolandırmaya çalıştığı iddia edilen ve 11 ayrı suç dosyası bulunan sahte doktor vatandaşların korkulu rüyası oldu. Kendine eş aradığı ve evlenmek istediği ileri sürülen doktorun, kadınlara sinsice yanaştığı iddia edildi. Vatandaşlar sahte doktorun yakalanması için polisin çalışma başlatmasını istedi.

Kendisini Kardiyoloji doktoru olarak tanıtan ve insanların evlerine ziyarete giden sahte doktor, kendine eş aradığını ve evlenmek istediği ileri sürülerek kadınlara sinsice yanaştığı öne sürüldü. Sahte doktor ile görüşen bazı vatandaşlar doktorun 11 ayrı şuç dosyası olduğunu iddia ederek polise ihbarda bulundu.

Sahte doktor ile görüşen vatandaşlar, "Bir doktor değil de sokak ağızları ile konuştuğunu farkettik. Benim işyerime de tesadüf eseri geldi. Kardiyoloji doktoruyum ve Karabük'ten, Atatürk Devlet Hastanesi'ne atandığını yaklaşık 1 aydır görev yaptığını söyledi. Ev tutamadığı için Öğretmenevi'nde kaldığını ve belki başka yere ataması olacağını belirtti. Biz kendisinin dolandırıcı olduğunu anladık ama umarız bizim dışımızda başkalarını kandırmaz. Bu konuda polisin bir an önce harekete geçmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.