Kozlu Belediyesi, Özel Halk Otobüsü İhalesi'ni İçişleri Bakanlığı'ndan gelen olumlu görüş ile Belediye Meclis Üyesi Celal Murat Birinci'nin eşine ait Sadur adlı firmaya verdi.

22 Kasım 2021 tarihinde yapılan Kozlu Belediyesi Özel Halk Otobüsü İhalesine iki firma katılmıştı. Halen taşımacılık işine devam eden Koztaş'ın 168 bin, Belediye Meclisi Üyesi Celal Murat Birinci'nin eşinin sahibi olduğu Sa-Dur firması 221 bin lira teklif vermişti. İkinci tekliflerde Koztaş fiyat yükseltmedi. Sa-Dur ise 260 bin liraya çıktı ve ihalede ipi göğüsledi.
Sadur adlı firmanın Zonguldak Belediyesi'nde sözleşmesi feshedilen SED Otomotiv be bir önceki şirket Atıl İnsan Kaynakları'nın araçlarını kiralayarak işe başlamayı düşündüğü iddia edildi.
Kayyum ile yönetilen SED Otomotiv ile Atıl İnsan Kaynakları'nın araçlarını Kozlu Belediyesi Özel Halk Otobüsü ihalesini kazanan Sadur adlı firmaya kiralayacak olması yeni bir tartışma başlattı. Kozlulu vatandaşlar, "Zonguldak'ta batan şirketler Kozlu'ya geldi. İnşallah burada işlerini düzgün yaparlar" dediler.