Zonguldakspor'u şampiyon yaparak 2'nci lige çıkaran Teknik Direktör Şenol Demir bu sezon Diyarbekirspor'un başarısı için mücadele ediyor. Başarılı Teknik Adam Şenol Demir "Zonguldakspor hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna "Zonguldakspor'u değerlendirmek bize düşmez. Umarım en kısa sürede toparlanırlar" dedi.

Zonguldak'ı Diyarbekirspor'da en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını belirten Şenol Demir Diyarbekirspor'da yarım kalan işini tamamlamak istediğini söyledi.

DEMİR: "DİYARBEKİRSPOR'DA YARIM KALAN İŞİMİ TAMAMLAYACAĞIM"

Misli.com 3.Lig 1.Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor'da çıktığı 3 maçı da kazanan Şenol Demir takımı hakkında şunları söyledi: "Takım olarak ligde iyi gidiyoruz. Lig uzun bir süreç. Oynanmamış 25 müsabaka var. Kolay bir lig değil. Geçtiğimiz sezondan yarım kalan bir işimiz vardı. İnşallah yarım kalan işimizi tamamlamak istiyoruz. 2 buçuk milyonluk bir şehrin hak ettiği yer aslında Süper Lig. İnşallah bir üst lige biz taşırız. Zonguldak'ta bunu başardıysam, burada da başarmaya çalışacağım. Hedefimiz, düşüncemiz. İyi başladık, umarım sonu da iyi gelir. Çocukları buna inandırmaya çalışıyoruz. Hepsi çok iyi niyetliler. Biz Zonguldaklıyız. Zonguldak'ı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Desteklerinizi esirgemeyin."

"İNŞALLAH ZONGULDAKSPOR EN KISA SÜREDE TOPARLANIR"

"Zonguldakspor hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusunu yanıtlayan Şenol Demir, "Zonguldakspor'u değerlendirmek bize düşmez ama umarım en kısa zamanda tekrar toparlanırlar. Aslında lige iyi başlamışlardı. Bir düşüş oldu gibi ama umarım en kısa zamanda başarıya ulaşırlar." dedi.